fbpx

Pack Estimada Margarida y Ajuda’m Oriol

¡Oferta!
El pack incluye Estimada Margarida y Ajuda'm Oriol, dos novelas de Belén Clofént Muchola

Pack Estimada Margarida y Ajuda’m Oriol

32,00 30,00

El pack incluye Estimada Margarida y Ajuda’m Oriol, dos novelas de Belén Clofént Muchola

Estimada Margarida

La Vilavella, 2007.

Marc passejava per la muntanya com un dia d’estiu qualsevol, sense saber que, sota els seus passos ferms, esperava un misteri que, en descobrir-lo, canviaria per complet el rumb de la seua vida.

Hi havia moltes preguntes en l’aire i només una persona que podia resoldre-les. Margarida.

© Estimada Margarida, 2021.
© Belén Clofent Muchola.
© ALIAR 2015 Ediciones S.L.

Ajuda’m Oriol

Segona part de Estimada Margarida

La Vilavella, 2017.

El romanç de Margarida i Arnau ja ha quedat enterrat entre les pàgines del quadern d’anotacions de Marc, però la vida del jove historiador encara té molts capítols per escriure.

Deu anys després de la seua travessia per Barcelona, els fantasmes del passat segueixen aguaitant en el seu present, frustrant la nova etapa vital de la paternitat que Marc acaba d’encetar.

Una insòlita desaparició, moltes sospites i escasses evidències. Sense esperar-ho, el nostre protagonista es veu immers en un infern legal que el porta a qüestionar inclús el seu propi seny. Enmig del turment, només hi haurà una mà aliada disposada a ajudar-lo i, per a trobar-la, haurà de desplaçar-se a la seua anhelada Barcelona.

***

© Belén Clofent Muchola, 2024.
© Ajuda’m Oriol.
© ALIAR 2015 Ediciones S.L.

Categorías: , Etiquetas: , ,

comparte este libro

Estimada Margarida

Páginas: 226
Tamaño: 15 x 21 cm
Cubierta: 300 gr. Mate.
Interior: Offset 90 gr. Ahuesado.
Solapas: Sí.

ISBN: 978-84-18795-26-8
DL: GR 918-2021

Ajuda’m Oriol

Páginas: 284
Tamaño: 15 x 21 cm
Cubierta: 300 gr. Mate.
Interior: Offset 90 gr. Ahuesado.
Solapas: Sí.

ISBN: 978-84-10155-28-2
DL: GR 106-2024

Contiene marcapáginas

Autor

Belén Clofent Muchola

Belén Clofent Muchola  va nàixer el 6 de novembre del 2000 en La Vilavella, una localitat ubicada a la província de Castelló. Es va formar a la Universitat de València com a educadora social per a dedicar-se, posteriorment, a l’àmbit de la infància i l’adolescència. La latent passió per l’escriptura, alternant la poesia amb la narrativa, la va espentar a publicar «Estimada Margarida» (2021), la seua primera novel·la. Arran d’aquesta obra, es va buscar el seu lloc com a autora novell de literatura valenciana, assistint a presentacions, signatures i fires per diferents localitats de la Plana Baixa. Més de dos anys després, ix a la llum «Ajuda’m Oriol» (2023), la continuació d’aquella novel·la elaborada en ple confinament pandèmic que no va deixar a cap veí ni veïna de La Vilavella indiferent. Una nova aventura que la nostra autora afronta amb més experiència, però amb la mateixa il·lusió.
Autores